Kinderclubs “Benjamin en Jozef”

Ouderenmiddag 8 oktober
26 oktober 2019
“ACVV”
4 november 2019
Bekijk alle

Kinderclubs “Benjamin en Jozef”

Onze Hervormde Gemeente kent twee kinderclubs. Voor 2016 was er één groep. De jongste groep heet “Benjamin”  vanaf 6 t/m 8 jaar.

Deze groep komt op de eerste woensdag van de maand samen van 14.30 uur tot 16.00 uur.

De groep die er opvolgt heet “Jozef” vanaf 8 t/m 12 jaar, deze komen op de tweede woensdag van de maand samen, ook van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Club “Benjamin” wordt geleid door Jolanda van de Pol en Marina van Miltenburg en club “Jozef” door Marjan Verwoerd en Hanneke Verseveld.

De clubmiddagen beginnen  met gebed en een Bijbelverhaal, soms met een thema, spel of quiz.

De middag wordt verder creatief ingevuld met tussendoor wat te drinken met wat lekkers erbij.

Het seizoen start op de openingszaterdag (winterwerk) met belangstellende kinderen,  een soort eerste gezellige clubmiddag in gebouw “Bethel”.

Daar oefenen we een lied, dat we op de openingszondag voorin de kerk, voor de morgendienst zingen.

Tijdens die dienst, zitten de clubs ook voorin de kerk.

Tweede Kerstdag, deze dienst wordt deels ingevuld door de kinderen en de leiding van de clubs, door liederen te zingen, op te zeggen of voor te lezen.

Het seizoen wordt in april afgesloten met een leuk uitje.

Hartelijke groet van de clubleiding.